Contact
Laarstraat 3
2840 Reet (Rumst)
03 / 888 87 70
guy@oudekneeder.be
BE0876900784
Social
Powered by Kokonut
We kunnen het u moeilijk allemaal uitleggen. En dus lijsten we ons lekkers maar op. Maar eigenlijk moet u gewoon komen kijken. Naar de ambachtelijk gemaakte taarten, de gebakjes, de cake, het koffiegebak en de bavarois die onze bakkerij heerlijk opvullen. Kijken en ruiken. En misschien inwendig een beetje vloeken omdat kiezen geen evidentie is.
U bent bij deze gewaarschuwd. Smakelijk!
“Voor mij graag een stuk chocomoussetaart, als ik echt moet kiezen,
maar eigenlijk wil ik liever niet kiezen…” – bakker Guy
Aardbeientaart
Woudvruchtentaart
Soleil
biscuit + merengue + diplomat + frambozencoulis
Gemengde fruittaart
Frambozentaart
Mangotaart
Nougatinetaart
Kriekentaart
Bananentaart
Rijsttaart
Tropicaltaart
Bosbestaart
Frambozentaart
Rabarbertaart
Appeltaart
Kokos-perziktaart
Appel-crumbletaart
Peer-crumbletaart
Verse pruimentaart
Frangipanetaart
Smurfentaart
Wijnperentaart
“je bepaalt zelf hoe je biscuit eruit ziet en je bepaalt zelf de grootte van je cake. Wij maken alles op maat. “ – bakker Guy
CHOCOLADECAKE
VANILLECAKE
MARMERCAKE
APPELCAKE
VANILLECAKE GEVULD
Met frambozen – met woudvruchten – met rabarber
BISCUIT
We maken je biscuit op maat en hélemaal hoe jij dat liefst wil!
Enkele ideetjes
helemaal overtrokken met marsepein of met chocolade – versierd met chocoladeschilfers – versierd met brésiliennenootjes – in een bepaald thema – met een marsepeinen figuur – met een toffe foto erop geprint
“Verloren maandag is elk jaar een hoogdag in de bakkerij – dan vliegen onze appelbollen en worstenbroden nog meer dan anders de deur uit, richting lekkerbekken én richting bedrijven” – bakker Guy
APPELGOZET
Bladerdeeg + appeltjes
KRIEKENGOZET
Bladerdeeg + krieken
AMANDELTIP
Bladerdeeg + frangipan + ingebakken pudding en amandelen
CARRE CONFITUUR
Bladerdeeg + abrikozenconfituur
TOMPOUS
Bladerdeeg + pudding + laagje glazuur
ECLAIR
Soezendeeg + pudding + afwerking van chocolade of mokka
APPELSTRUDEL
Bladerdeeg gevuld met appelmoes + rozijnen
FRANGIPANNEKE
Bladerdeeg gevuld met frangipan + laagje abrikoos
OLIEBOL
Lekkernij gevuld met pudding + bloemsuiker afwerking
DONUT
Met wit, roze of chocolade glazuur én gekleurde bolletjes
CURRYROL
ENKEL WORSTENBROOD
DUBBEL WORSTENBROOD
APPELBOL
“Elke zondag is diezelfde klant er – voor een astridje, een zwaantje en een javanais. Ze zegt me elke zondag dat die drie “patteekes” haar lang leven zijn.” – Cindy
MARSEPEINGEBAKJE
Biscuit + fruit + slagroom + marsepein
GANACHE
Biscuit + slagroom + ganache
ASTRIDJE
Merengue + slagroom + chocolade + schilfers
MOKKA ASTRIDJE
Merengue + mokka slagroom + bresiliennenootjes
MOKKAGEBAKJE
Biscuit + mokkaslagroom + mokkacrème
PROFITEROLS
Soezen + diplomat + ganache
CREME AU BEURRE GEBAKJE
Mokka crème au beurre + biscuit
SOLEIL
Biscuit + merengue + diplomat + frambozencoulis
ZWARTE WOUD
Chocoladebiscuit + krieken + slagroom
ZWAANTJE
Soezenbeslag + slagroom + ananas
JAVANAIS
Amandelbiscuit + mokka crème au beurre + ganache
MISERABLE
Amandelbiscuit + vanille + crème au beurre + bloemsuiker
TARTE MAISON
Soezengebak + krieken + amandelen + slagroom
“Je bepaalt zelf het aantal personen voor je bavarois… telkens variërend tussen 1 en 15 personen maximum” – Cindy
FRAMBOOS
Vanillebiscuit + frambozenmousse
SOLEIL
Merengue italienne + diplomat + frambozencoulis
CHOCOMOUSSE
Chocoladebiscuit + chocomousse + ganache
WITTE CHOCOMOUSSE
Witte chocomousse + vanillebiscuit + witte ganache
WITTE CHOCOMOUSSE + FRAMBOOS
Witte chocomousse + vanillebiscuit + witte ganache + frambozen
MELK CHOCOMOUSSE + BOSBES
Vanillebiscuit + melkchocomousse + bosbesmousse
PRALINE MOUSSE
Jocondebiscuit + pralinemousse + melkganache + geroosterde noten
TIRAMISU
Lepelbiscuit + tiramisu
PASSIE-MANGO
Vanillebiscuit + passiemousse + mangomousse
CITROEN
Vanillebiscuit + citroenmousse
APPEL
Vanillebiscuit + appelmousse
AARDBEI
Vanillebiscuit – aardbeimousse