Contact
Laarstraat 3
2840 Reet (Rumst)
03 / 888 87 70
guy@oudekneeder.be
BE0876900784

Social


Powered by Kokonut

Onze Taart
Algemeen

We kunnen het u moeilijk allemaal uitleggen. En dus lijsten we ons lekkers maar op. Maar eigenlijk moet u gewoon komen kijken. Naar de ambachtelijk gemaakte taarten, de gebakjes, de cake, het koffiegebak en de bavarois die onze bakkerij heerlijk opvullen. Kijken en ruiken. En misschien inwendig een beetje vloeken omdat kiezen geen evidentie is.

U bent bij deze gewaarschuwd. Smakelijk!

Taarten

“Voor mij graag een stuk chocomoussetaart, als ik echt moet kiezen,
maar eigenlijk wil ik liever niet kiezen…”
– bakker Guy

Den Ouden Kneder

Aardbeientaart

Woudvruchtentaart

Soleil
biscuit + merengue + diplomat + frambozencoulis

Gemengde fruittaart

Frambozentaart

Mangotaart

Nougatinetaart

Kriekentaart

Bananentaart

Rijsttaart

Tropicaltaart

Bosbestaart

Frambozentaart

Rabarbertaart

Appeltaart

Kokos-perziktaart

Appel-crumbletaart

Peer-crumbletaart

Verse pruimentaart

Frangipanetaart

Smurfentaart

Wijnperentaart


Cake & Biscuit

“je bepaalt zelf hoe je biscuit eruit ziet en je bepaalt zelf de grootte van je cake. Wij maken alles op maat. “ – bakker Guy

CHOCOLADECAKE

VANILLECAKE

MARMERCAKE

APPELCAKE

VANILLECAKE GEVULD
Met frambozen – met woudvruchten – met rabarber

BISCUIT
We maken je biscuit op maat en hélemaal hoe jij dat liefst wil!

Enkele ideetjes
helemaal overtrokken met marsepein of met chocolade – versierd met chocoladeschilfers – versierd met brésiliennenootjes – in een bepaald thema – met een marsepeinen figuur – met een toffe foto erop geprint

Luxe Gebak

“Verloren maandag is elk jaar een hoogdag in de bakkerij – dan vliegen onze appelbollen en worstenbroden nog meer dan anders de deur uit, richting lekkerbekken én richting bedrijven” – bakker Guy

APPELGOZET
Bladerdeeg + appeltjes

KRIEKENGOZET
Bladerdeeg + krieken

AMANDELTIP
Bladerdeeg + frangipan + ingebakken pudding en amandelen

CARRE CONFITUUR
Bladerdeeg + abrikozenconfituur

TOMPOUS
Bladerdeeg + pudding + laagje glazuur

ECLAIR
Soezendeeg + pudding + afwerking van chocolade of mokka

APPELSTRUDEL
Bladerdeeg gevuld met appelmoes + rozijnen

FRANGIPANNEKE
Bladerdeeg gevuld met frangipan + laagje abrikoos

OLIEBOL
Lekkernij gevuld met pudding + bloemsuiker afwerking

DONUT
Met wit, roze of chocolade glazuur én gekleurde bolletjes

CURRYROL

ENKEL WORSTENBROOD

DUBBEL WORSTENBROOD

APPELBOL

Gebakjes

“Elke zondag is diezelfde klant er – voor een astridje, een zwaantje en een javanais. Ze zegt me elke zondag dat die drie “patteekes” haar lang leven zijn.” – Cindy

MARSEPEINGEBAKJE
Biscuit + fruit + slagroom + marsepein

GANACHE
Biscuit + slagroom + ganache

ASTRIDJE
Merengue + slagroom + chocolade + schilfers

MOKKA ASTRIDJE
Merengue + mokka slagroom + bresiliennenootjes

MOKKAGEBAKJE
Biscuit + mokkaslagroom + mokkacrème

PROFITEROLS
Soezen + diplomat + ganache

CREME AU BEURRE GEBAKJE
Mokka crème au beurre + biscuit

SOLEIL
Biscuit + merengue + diplomat + frambozencoulis

ZWARTE WOUD
Chocoladebiscuit + krieken + slagroom

ZWAANTJE
Soezenbeslag + slagroom + ananas

JAVANAIS
Amandelbiscuit + mokka crème au beurre + ganache

MISERABLE
Amandelbiscuit + vanille + crème au beurre + bloemsuiker

TARTE MAISON
Soezengebak + krieken + amandelen + slagroom

Bavarois

“Je bepaalt zelf het aantal personen voor je bavarois… telkens variërend tussen 1 en 15 personen maximum” – Cindy

FRAMBOOS
Vanillebiscuit + frambozenmousse

SOLEIL
Merengue italienne + diplomat + frambozencoulis

CHOCOMOUSSE
Chocoladebiscuit + chocomousse + ganache

WITTE CHOCOMOUSSE
Witte chocomousse + vanillebiscuit + witte ganache

WITTE CHOCOMOUSSE + FRAMBOOS
Witte chocomousse + vanillebiscuit + witte ganache + frambozen

MELK CHOCOMOUSSE + BOSBES
Vanillebiscuit + melkchocomousse + bosbesmousse

PRALINE MOUSSE
Jocondebiscuit + pralinemousse + melkganache + geroosterde noten

TIRAMISU
Lepelbiscuit + tiramisu

PASSIE-MANGO
Vanillebiscuit + passiemousse + mangomousse

CITROEN
Vanillebiscuit + citroenmousse

APPEL
Vanillebiscuit + appelmousse

AARDBEI
Vanillebiscuit – aardbeimousse