Contact
Laarstraat 3
2840 Reet (Rumst)
03 / 888 87 70
guy@oudekneeder.be
BE0876900784

Social


Powered by Kokonut

Ons Verhaal

In de schaduw van de kerktoren, liggen soms bijzondere verhalen verscholen. Ons verhaal is er een van een bakker en diens vrouw. Dagelijks bijgestaan door een team van bijzondere mensen. Gesterkt door een schare trouwe klanten.

Samen met hen werd Bakkerij Den Oude Kneeder uitgebouwd tot een bakkerij met een op en top authentieke charme. Natuurlijke materialen zwaaien er de plak, doorspekt van de verhalen van elke dag. Het aanbod is puur, de presentatie al evenzeer. Want we gaan elke dag weer voor die bakkerij met state of the art ovens, doch doorleefd van de ambacht en de ingrediënten van weleer. Zoete klassiekers met een twist vindt u er naast een enorm rijk aanbod brood. Gek zijn we op het fijnere werk, doch wild worden we ook van rustiek brood, al dan niet gemaakt van 100% spelt. Altijd net ietsje anders dan anders.

Den Ouden Kneder

Het Jonge Likstertje ligt in de achtertuin van de bakkerij. Een klein maar fijn ontbijt -en ijssalon. Waar mensen kunnen genieten van bergen lekkers, gezeten aan rustieke tafels, gemaakt van de steenschotten die intrinsiek verbonden zijn aan de geschiedenis van deze streek. De glimlach is er puur, de presentatie al evenzeer. Ontbijt waarvan de haan gaat kraaien, pannekoeken die doen jubelen en ijs waar je warm van wordt. Je kan er terecht als familie, met een groep vrienden en vriendinnen of je collega’s. Je kan opgaan in het geheel, of je kan bepaalde delen afhuren. Voor feesten, workshops, vergaderingen en ook begrafenissen. Want Het Jonge Likstertje is een plaats waar je niet alleen je buik kan vullen, maar stiekem ook een beetje je ziel…

Breng wie je lief is met je mee, net als wat goesting in lekkers en … wees welgekomen!

Cindy & Guy